Dine veivalg – dine grenser er et omfattende kurs som består av følgende elementer: 

– online kurs i 7 moduler 

– 2 webinarer

– kursbok på 60 sider

– mange oppgaver å løse

– oppfølging – Q og A (spørsmål og svar)

– lukket facebook gruppe.

I tillegg får du mye bonus materiale og mange gode tips og råd..

Modul 1: Velkommen

Velkommen til denne modulen. Det er en introduksjon av kurset, samt formelle opplysninger. Velkommen!

Modul 2:Din nåtid

I denne modulen går vi inn på din nåtid og hvordan dine «ja» er virker på deg og din livssitusjon. Vi går også inn på hvorfor et nei kan være helsebringende i ditt liv

Modul 3: Din fortid

I denne modulen går vi inn på din fortid og hva grunnene kan være for at du sier ja når du mener nei.

Modul 4: Din fremtid

I denne modulen går vi inn på hva du kan gjøre for at andre skal respektere dine grenser, og hvordan du lettere kan si nei i forskjellige situasjoner.

Meld deg på til redusert pris!

kr 3500 (kan delbetales)

Følgende kursdatoer er satt opp:

 

KURS I februar : 20.02.19

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

«Jeg er nok det du kan kalle et ja-menneske.  Og det er derfor dette kurset er laget. Etter mange år i «godhetens tjeneste», fant jeg ut at det kanskje var lurt å sette noen grenser selv.    Dette kurset er gjennomgått og gjennomprøvd av meg selv hele veien, i tillegg til mange års erfaring fra terapirommet og fra virkelighetens verden. 

Kurset er basert på din egen innsats og din egen vilje til å gjøre de endringene som er nødvendig for at du skal ha det bedre. Hensikten med kurset er at du skal få litt mer-forståelse og flere redskaper til å bruke for å kunne skape dine egne grenser i hverdagen.  Det krever imidlertid at du er ærlig ovenfor deg selv – og at du ikke bruker ditt vante språk med å skyve unna eller tilsløre det som du ønsker å endre på. Du har nok helt sikkert funnet dine teknikker der du og, men for at du skal hjelpe deg selv må du også være villig til å endre på gamle tankemønstre.  For din egen skyld »

Hilsen Bente

Dette har andre sagt før deg

“Kult! Dette håper jeg du snart skal ha et kurs om på skolen vår! Tror alle stundenter har bruk for det – ikke bare meg”

Kathrine, Trondheim

“Hei!! Takk for et enestående og spennende kurs! Jeg var så heldig å bli med på det introduksjonskurs og det hjalp meg veldig ! ”

Hilde

Share This