VILKÅR OG BETINGELSER

VILKÅR OG BETINGELSER

Når du bruker dette nettstedet, så er du underlagt Rettighetshjelpens vilkår og betingelser. Dette nettstedet www.rettighetshjelpen.no (org nr: 983 298 028) samt dens underliggende domener www.rettighetsradioen.no og www.veivalgene.no eies og driftes av Bente Bakken Rasmussen. Firmaet er et enkeltpersonsforetak.

Alle dine kjøp og bruk av innholdet på nettstedene- enten det gjelder veiledning , samtaler , kurs og øvrige tjenester, reguleres i dette dokument.

Litt om den HJELPen SOM YTES FRA RETTIGHETSHJELPEN

For at ingen skal misforstå : jeg er INGEN advokat, INGEN psykolog, INGEN lege – har du bruk for slike tjenester så finn dette andre steder!  Jeg er en sosionom og frilansjournalist som har et godt kjennskap til samfunnets irrganger, er samfunnsengasjert og kjenner mange mennesker som kan hjelpe meg i mine spørsmål. Dessuten kan jeg veilede deg videre til den riktige instansen du trenger- eller andre som vet dette bedre enn meg!

Selv om jeg er ansvarlig for alle innlegg, fraskriver jeg meg ansvar for utsagn til 3 person, feil i eksterne kilder og andre uforutsette hendelser.

Opphavsrett(copyright)

Alle produkter som Rettighetshjelpen har laget, er beskyttet med opphavsrett(C) iflg den såkalte ÅNDSVERKLOVEN. Dette gjelder følgende produkter:

* Kurs

* Hefter

* Artikler

* Egne bilder  mm

* Logo

* Andre egne produserte materiale

Alle rettigheter er beskyttet, og det er strengt forbudt å kopiere, distribuere eller å publisere det materiale som finnes på Rettighetshjelpens side, men mindre det er inngått en skriftlig avtale med Rettighetshjelpens eier.

 

Samtaler og veiledning

Alle samtaler er underlagt en gjensidig  (muntlig eller skriftlig) taushetserklæring som er bindene for begge parter. Se også personvernet i Rettighetshjelpen.

Ved samtaler og veiledning er det ikke mulig å garantere for det forventede resultat. Jeg gir derfor ingen garanti når det gjelder utkomme og forventet resultat hverken fra samtaler, veiledning , rådgiving eller kontakt med offentlige/ private instanser (f.eks NAV, kommuner mfl.)

Kurs

* Alle kurs er produsert og tilrettelagt av Rettighetshjelpen.

* Alle kurs har 14 dagers angrefrist.

* Du har livslang tilgang på de kursene du har kjøpt 

Ved kurs, undervisning og foredrag  er det ikke mulig å garantere for det forventede resultat. Jeg gir derfor ingen garanti når det gjelder utkomme og forventet resultat hverken fra kurs, undervisning, foredrag mm

Alle rettigheter er beskyttet, og det er strengt forbudt å kopiere, distribuere eller å publisere det materiale som finnes på Rettighetshjelpens side, men mindre det er inngått en skriftlig avtale med Rettighetshjelpens eier.

betaling

Når du skal betale, kan du betale gjennom Pay Pal eller Stripe som er vår portal portalen for  Visa/ Mastercard. Betaling skjer via Bank-/Kredittkort eller faktura. Alle betaliner er krypterte via SSL ( Secure Sockets Layer) og du kan være ganske trygg på at det er 100% sikkerhet ved kjøp.

Skal du betale med  VIPPS, så er VIPPS bedrift nummer :  108682

 

 Les mer om prisene til Rettighetshjelpen her

Bilder fra 3.part

Det er mange bilder på sidene som er tatt fra gratis bildearkiver , såkalte creative commons cc  som er bilder til offentlig bruk.

Sidene hvor jeg har hentet disse er :

* Unsplash

* Pixabay

Pexels

I tillegg har jeg lisenser fra følgende 3.part:

Haiku Deck, Presentermedia, Envato elements, Storyblock 

Personvern

Les mer om Personvernet her.

Angrerett

Les mer om Angreretten din her
Share This